Hill Ridge Farms

Hill Ridge Farms a devenit una dintre cele mai mari ferme agroturistice din Carolina de Nord, cu aproximativ 75.000 de vizitatori in fiecare an.

John Hill face parte din categoria celor putini care nu trebuie sa se duca la lucru in fiecare zi de luni. El spune ca a urat totdeauna sa se scoale si sa mearga a doua zi la servici. Pentru asta a si renuntat in urma 45 de la o cariera din sectorul bancar si s-a intors acasa. Azi, in varsta de 71 de ani, fermierul John, isi petrece toate zilele la Hill Ridge Farms din Youngsville, Carolina de Nord, unde si-a amenajat o ferma agroturistica cu de toate, inclusiv cu un trenulet care plimba copii pe un circuit de cativa kilometri.

Are 75.000 de vizitatori in fiecare an, la ferma sa, mai ales in sezonul de toamna cand dovlecii au ajuns la maturitate, si de iarna, cand are locul, timp de o luna, festivalul luminilor de sarbatori. Cu aceasta ocazie, cele 10 vagaone acoperite, trase de tractoare Massey Ferguson, ii plimba pe turisti intr-un tur stralucitor de iarna. Sectorul agricol mai cuprinde, in prezent, doar 4 hectare de teren cultivat cu porumb. John spera ca cele doua fice ale sale Jennifer si Lisa, sa duca afacerea mai departe, mai ales ca cei 4 nepoti ai lui sunt incantati de viata de la ferma.

MAI MULT >>

 

 


Cautare