Apa fericirii de pe platoul Roraima

Roraima, Venezuela, un platou inalt pe care indienii il numesc TEPUIS, este un loc foarte izolat si greu accesibil, cu o apa naturala unica in lume.

Dupa trei zile de calatorie prin savana, apoi prin jungla, trebuie sa urci un zid de 800 de metri. Apa care o gasim aici se afla in stare virginala unica.

Exista intotdeauna un nor deasupra platoului Roraima. Pe masura ce vine seara apare o ceata usoara. Cand luna rasare, ceata straluceste ca o lumina albastra uniforma. Iar in acea lumina se observa picaturi fine de umezeala suspendate si nemiscate in aer.

 

La cel mai mic suflu al brizei de pe munte se trasforma in picaturi. Aceasta este originea ploii care se scurge la vale prin numeroase cascade. In 2005 s-au luat mostre de apa de pe platoul inalt, inpachetate in fiole pentru a pastra energia mai multe zile impreuna cu aerul locului. Ele au fost duse la Sankt Petesburg pentru analize la laboratorul profesorului Korotkov care a dezvoltat un instrument ce poate masura energia apei. Acesta functioneaza pe baza efectului Kiriliam, respectiv cu cate are energie mai multa cu atat straluceste mai puternic.

Apa din Venezuela a fost comparata cu apa potabila obisnuita si s-a ajuns la concluzia extraordinara ca apa de pe platoul Roraima este de 40000 de ori mai activa, iar aceasta apa actioneaza imediat corpul si intreg ecosistemul.

Locuitorii din zona, in ciuda subdezvoltarii, au vieti foarte lungi, sunt destul de fericiti si nu vor absolut deloc ca civilizatia sa vina la ei.

 

 


Cautare