Paradisul din insula Bali

Daca crezi ca exista un colt de paradis pe pamant, acesta poate fi cu siguranta insula Bali.

Nu astepta mult, si du-te acolo. Daca doresti ceva bun pentru tine sau familia ta, petrece o vacanta in Bali, si te vei bucura de orice fel de confort in functie de posibilitatile tale financiare. Bali este una dintre cele 17000 insulele apartinand Indoneziei, cel mai mare arhipelag din lume si este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul din Asia.

In Bali, veti gasi mii de kilometri de plaje si rauri mari si vei fi impresionat in timp ce explorezi aceasta natura magnifica. Bali este una dintre cele mai mici insule din Oceanul Indian si este foarte apreciata de turisti, nu numai din cauza peisajului luxuriant dar si prin oferta diversificata de cazare. Insula te va fascina cu adevarat cu teraselele de orez si cu un peisaj de o frumusete rara. 

De asemenea aveti posibilitatea sa stati langa palatul regal, din Ubud, pentru a participa la spectacolul de dansuri Legong si pentru a vedea divertisment de calitate, in fiecare seara, la Centrul de Arta din Denpasar. Populatia este destul prietenoasa si calda. Ati putea fi destul de sensibili cu climatul cald si umed, care domneste peste Bali, pe tot parcursul anului. Coasta are plaje idilice, de nisipuri albe sau vulcanice si multe locuri de scufundari, cu o mare bogatie de pesti si corali.

 

 


Cautare