Bucatarie traditionala moldoveneasca la Hanul Ancutei

Premiu special pentru aducerea in actualitate a retetelor traditionale pe anul 2015 a fost decernat Hanului Ancutei din Tupilati, judetul Neamt.

Hanu Ancutei este locul de poveste unde regasiti bucataria traditionala moldoveneasca autentica, in care se pune mult accentul pe mancare organica, direct din ferme, cu un gust inegalabil.

Restaurantul hanului are o capacitate de 500 locuri, va intampina cu un design traditional romanesc autentic, cu ospatari imbracati cu vesminte populare din Moldova si cu lautari cantand la instrumente.

Aici ii placea marelui scriitor si povestitor Mihail Sadoveanu sa manace si inspirat de farmelui locului a scris si celebra carte Hanu Ancutei, in care sunt clar redate obiceiurile si traditiile acestor meleaguri.

Hanu Ancutei dispune de asemenea de servicii de cazare a€“ 28 de locuri. Camerele reprezinta o imbinare perfecta intre farmecul mobilierului traditional romanesc si confortul dat de dotarile moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.

 

 

De asemenea, puteti cumpara pentru acasa din Camara Ancutei dulceturi, serbeturi, zacusca, pastramuri preparate in casa, placinte, cozonaci, turte, colaci si multe alte bunatati.

 


Cautare