Regiunea viticola a Transilvaniei

Vinul CUVEE ROSE – 2015

22.02.2017. Vin premiat cu Medalia de Argint in cadrul Concursului International de Vinuri de la Bucuresti - editia 2016.

WineUp Fair in Transylvania

In perioada 01 - 03 aprilie, va a avea loc la Casino Parcul Central ''WineUp Fair in Transylvania'' transfomand Clujul in capitala vinului si a gastronomiei.

Vinuri din gama Issa produse de crama ''La Salina''

In 2015 au iesit pe piata primele vinuri din gama Issa, produse de crama „La Salina”, amplasata pe dealurile din imediata apropiere a Salinei Turda, judetul Cluj.

Liliac -vinul din Transilvania

Transilvania a fost dintotdeauna un taram al legendelor vii. Unele dintre ele se referă la vinurile nepretuite care isi au obarsia pe aceste meleaguri.

Vinul de Dobra

Vinul de Dobra, Satu Mare este apreciat pentru calitatile deosebite oferite de conditiile climatice si geografice ale zonei.

Podgoria Moldova Noua, trecut si prezent

Factorul natural caracteristic al Podgoriei Moldova Noua este zona colinara a Banatului, dealurile putin inalte ale muntilor Dognecei. Aici sunt soluri scheletice, bogate in fier si microelemente.

Riesling Italian marca Crama Dealul Dorului

Un vin de aur, atat la propriu, cat si la figurat este vinul Riesling Italian din Dealurilor Silagiului, zona Buzias, Timis.

Vinul aromat Gewurztraminer din Transilvania

Vinul Gewurztraminer este produs de Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Blaj.