Kleine Zalze este cel mai bun vin alb

In podgoriile Kleine Zalze din Africa de Sud se produc vinuri de cinci stele, premiate cu aur la cel mai inal nivel.

Performantele celor de la Kleine Zalze reflecat grija si maiestria urmarita din vie, pivnita si pana la sticla imbuteliata. Sase vinuri au ajuns sa obtina cinci stele la rundele de jurizare pe plan mondial.

Filozofia de vinificatie este sustinuta de o strategie pe trei directii de productie: viile, pivnita si oamenii. Viile sunt responsabile sa produca cei mai buni struguri de calitate. Pivnita este responsabila pe tot parcursul procesului de vinificare pentru a produce vinuri premium. Oamenii implicati sunt cei care fac ca totul sa fie posibil.

In inima regiunii Winelands Stellenbosch se afla de secole viile si cladirile in stil pitoresc olandez de la Kleine Zalze, unde turistul poate evada si degusta vinuri rafinate intr-un restaurant cu mancaruri fine, si unde poate face drumetii cu bicicleta sau golf pe un teren de 4 stele.

Vinul Family Reserve Sauvignon Blanc 2013 este marele castigator al competitiei internationale de Sauvignon Blanc din lume. Vinul este o expresie fantastică de Sauvignon Blanc, cu un buchet intens de fructul pasiunii si pepene galben sustinut de note de sparanghel verde si urzica proaspata. Profunzimea si echilibrul vinului ofera o mare bucurie consumatorului, intr-o atmosfera senina, deschisa, ideala pentru a savura macarurile fine.

Strugurii pentru cel mai bun vin alb din lume, au fost cultivati in Stellenbosch, Darling, Durbanville, Coasta de Vest si regiunile Walker Bay, cu randament de sapte tone de struguri la hectar. In plus, monitorizarea continutului de umiditate din sol a ajutat la dezvoltarea de struguri cu boabe mai mici, si cu o concentrare intensa de arome. Strugurii au fost culesi in primele ore ale diminetii pentru a beneficia de temperaturile reci.

 

 


Cautare