Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.

Read More

Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.

Read More

Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.

Read More

Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.

Read More

In ajunul Sanzienelor, clujenii au putut lua pranzul la umbra, in natura, pe o ulita din Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Read More

Suceava va gazdui, timp de trei zile, Targul de Sanziene al mesterilor populari in perioada 22-24 iunie 2019.

Read More

In data de 15 iunie 2019, a fost organizat la Brasov un nou atelier de initiere in prepararea painii cu maia, condus de Ana Negru.

Read More

Dragaica, cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor, si-a deschis portile, sambata 8 iunie 2019, pentru turisti si vizitatori din toate colturile tarii.

Read More

USAMV Cluj-Napoca participa la evenimentul inedit intitulat ”Strada Potaissa – Piata de flori altfel”, care va avea loc intre 14-16 iunie 2019.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap va dobandi protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Traditie, cultura, autentic, valoare, sunt coordonatele comune Satmarului si Targului Produs de Cluj.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, are loc in perioada 1-3 februarie 2019, festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More

Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.

Read More

Retete traditionale toba de porc care se prapara de pomana porcului.

Read More

Racituri traditionale din judetul Arad.

Read More

Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.

Read More

Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.

Read More

Targul de Craciun Bucuresti, cel mai mare targ de Craciun din Romania, este deschis intre 1 – 27 Decembrie 2018, in Piata Constitutiei.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut din 3 decembrie 2018, cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

Street FOOD Festival Christmas Goodies aduce la Cluj-Napoca, peste 12 restaurante pe roti cu preparate dintre cele mai gustoase.

Read More

In Muntenia se fac „puricei” traditionali cu branza dar si cu jumari.

Read More

Langosi pe vatra cu slanina, ceapa si carnati se fac in satul Turnu, apartinator orasului Pecica din judetul Arad.

Read More

Cu ocazia taierii porcului se prepara ciorba de varza murata.

Read More

Cautare