La Degusteria Francesca

La Degusteria Francesca, din Bucuresti, gasesti peste 1000 de produse autentice italiene.

Laura Lupu este fondatorul magazinelor Degusteria Francesca. Aici poti degusta de la branzeturi, salam, prosciutto, vinuri, ulei de masline, paste, sosuri si pesto, pana la peste, trufe, panettone, dulciuri, legume si alte bunatati.

Magazinele din strada Mihai Eminescu si Pipera, sunt locul de intalnire al adevaratilor gurmanzi sau al exploratorilor. Adica al celor care sunt in cautarea unor produse artizanale de bun calitate, insa nu stiu de unde sa inceapa. Aici poti sa incerci ceea ce urmeaza sa cumperi, pentruca toate produsele sunt in magazin. Sunt 20 de locuri la mese pentru evenimente dedicate cu prietenii sau intalniri de business.

Magazinul online La Degusteria Francesca, este asemenea unei calatorii in timp, unde te bucuri de libertatea de a alege din peste 1000 de produse care se afla in stoc. Fie ca vrei sa pregatesti o cina in doi, sa te provoci in ale gatitului intr-o vineri seara, sau pur si simplu sa-ti faci stocul saptamanal de produse, trebuie sa stii ca magazinul livreaza oriunde in tara, uneori de pe azi pe maine.

Cadouri >>