Placinta cu mere „Traditional Bramley Apple Pie Filling”

Denumirea „Traditional Bramley Apple Pie Filling” exprima compozitia traditionala a produsului, respectiv mere Bramley cu apa, zahar, suc de lamaie si putin amidon de porumb pentru ingrosare.

Data fiind combinatia sa distinctiva intre o materie uscata redusa, un nivel ridicat de acid malic si un continut scazut de zahar, precum si absenta constatat a oricarui aditiv, soiul de gatit cu destinatie unica Bramley ii confera produsului „Traditional Bramley Apple Pie Filling” aroma sa acidulata caracteristica.

Merele utilizate la producerea „Traditional Bramley Apple Pie Filling” trebuie sa aiba o dimensiune intre 65 mm si 115 mm, trebuie sa fie mere intregi, care au atins stadiul de maturitate, si trebuie sa fie lipsite de defecte grave ale pielitei, de taieturi si de urme de lovituri. Merele Bramley trebuie taiate la dimensiunea minima necesara de 15 mm, forma bucatilor de mar putand varia. Acest amestec de ingrediente trebuie sa contina bucati de fruct bine definite, cu textura ferma. Culoarea bucatilor de mar variaza, intalnindu-se diverse nuante de verde, tipic pentru soiul „Bramley’s Seedling”.

Mai mult >>