Magazin online cu ulei de masline Tera Creta

Exista un magazin online dedicat comercializarii uleiului de masline, ce vine in sprjinul celor care vor sa cumpere produse de calitate superioara la preturi competitive.

Astfel, site-ul creat ofera clientilor care vor sa aleaga un mod de viata sanatos, produse 100% originale. Pe site, care este in acelasi timp si magazin online, se gaseste ulei de masline Terra Creta, produs al renumitului brand grecesc Terra Creta. Proprietatile miraculoase ale uleiului de masline sunt cunoscute inca din antichitate. Acesta era folosit atat in medicina pentru capacitatile uluitoare de a vindeca sau de a preveni anumite boli, dar si in bucatarie. Cantitati mari de ulei de masline extravirgin sunt folosite in era moderna la fabricarea produselor de infrumusetare. Noutatea adusa de noul site este aceea ca a introdus elemente noi de siguranta care pana acum nu se gaseau pe site-urile din Romania. Acestea constau in faptul ca, odata cu introducerea numarului de lot din care face parte sticla sau cutia de ulei de masline extravirgin ce se vrea a fi verificata, un program disponibil pe site va afisa cumparatorului detalii despre autenticitatea produsului, dar va oferi in acelasi timp si descrierea completa a acestuia. 

Dintre produsele comercializate pe site se pot enumera: Ulei de masline Terra Creta - acesta este un ulei de masline extravirgin ce vine in mai multe prezentari si cantitati. Acesta este ambalat atat la sticla, cat si la cutii, iar cantitatea se incadreaza intre 100ml si 3 litri; Otet balsamic Terra Creta - pe lana ulei de masline extravirgin, site-ul comercializeaza si otet balsamic sub acelasi brand; Ulei de masline Pomace Grecia - si acest produs este renumit in tara de origine, site-ul punandu-l la dispozitia clientilor tocmai pentru originalitatea acestuia. Firma are ca strategie atragerea clientilor tocmai datorita raportului calitate-pret foarte bun, dar si datorita informatiilor multiple referitoare la produse, puse la dispozitia acestora.

OFERTA >>