Scandia Romana SA, lider pe piata conservelor din carne


Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.

Gama “Traditii” contine atat mancaruri ca: Sarmalute cu carne de porc, Costita cu fasole boabe, Carnaciori cu fasole boabe, cat si numeroase tipuri de ciorbe: Ciorba de burta, Ciorba de vacuta, Ciorba de pui sau de fasole cu afumatura. Gramajul acestora variaza in functie de sortiment, fiind disponibile in ambalaje de 400 si / sau 950 gr. Noul ambalaj garanteaza prospetimea produselor mult apreciate atat de copii, cat si de adulti. Mancarurile traditionale de la Scandia pot constitui un pranz sau o cina delicioasa, gustul lor deosebit ducandu-ne cu gandul la traditiile de odinioara si la bucatele pe care numai mama stie sa le pregateasca.

Cu “Traditii” de la Scandia, oricine poate insa pregati o masa traditionala speciala! Scandia Romana detine in prezent aproximativ 60 % din piata pateurilor de ficat. Pe langa pate (Pate Poiana, Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), Scandia mai produce conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi etc.), crenvursti (Cardinali), etc. 

Mai mult >>