Suc natural din mere ”KOP”

BIJAN NICOLAE din comuna Cornereva, sat Pogara de Sus, nr. 409, judetul Caraş-Severin, produce suc natural de fructe 100%.

Convins ca rachia se gaseste aproape in orice gospodarie si foarte putini sunt cei care cumpara, caraseanul Nicolae Bijan, de pe plantatia sa de cateva hectare de mere, a inceput sa produca de ceva vreme suc 100% natural. Semnalele primite din piata au fost deosebite, iar cumparatorii sunt incantati de calitatea si gustul sucului natural.

Sucul natural din mere ”KOP” este inregistrat in Registrul national al produselor montane, alaturi de sucul natural din mere ”KOP” si sucul natural din pere ”KOP”. La Targul international Sapatama verde de la Berlin, ce are loc la sfarsitul lunii ianuarie 2018, reprezentantii MADR au prezentat la standul lor printre cele 16 produse montane si sucul natural din mere ”KOP''. Anul trecut au fost purtate discutii si cu alti producatori din comuna Cornereva pentru intocmirea documentatiilor si atestarea unor produse produse apicole, de lactate si procesate din carne, ca ulterior sa apara pe piata cu eticheta de produs montan.