Produsele traditionale Sergiana, Poiana Marului

1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne. 

SERGIANA are abatorul in comuna Poiana Mărului – situata sub Masivul Piatra Craiului, la 35 km de Brasov.  SERGIANA POIANA MARULUI produce peste 100 de produse din carne, iar productia zilnica depaseste 15 tone de preparate. Sursa de materie prima este complexul propriu de crestere si ingrasare a porcilor din comuna Sercaia. Propria retea comerciala insumeaza 29 de magazine alimentare, dintre care 21 sunt localizate in judetul Brasov. In domeniul alimentatiei publice, Grupul Sergiana are restaurantele Ceasul Rau, Casa Tudor si Sergiana cu specif traditional romanesc. De asemena detine lantul Nec’s care reuneste meniuri specifice atat pentru pizzerii si bistrouri, cat si produse de tip fast-food. 

Sergiana a fost premiată de juriul Asociatiei Producatorilor de Carne din Germania in cadrul IFFA 2007. Specialistii germani au decernat medaliile ca semn de recunoastere a calitatii. Produse medaliate la IFFA sunt: Muschi File, sunca crud-uscata – aur; Pulpa de Porc, sunca crud-uscată – aur; Salam Ardelenesc, salam crud-uscat – aur; Piept de Porc, sunca crud-uscata – argint; Salam Fermier, salam crud-uscat – argint; Sunca de Praga – bronz.

OFERTA EMAG >>