Primul hipermarket estival amenajat intr-un cort

7.06.2017. Kaufland a inaugurat primul hipermarket estival amenajat intr-un cort pe 6 iunie 2017, in statiunea balneoclimaterica Sovata, judetul Mures.

El va sta deschis pe tot parcursul verii, pana pe 17 septembrie 2017. Conceptul magazinului este adaptat nevoilor clientilor aflati in vacanta, de a face rapid cumparaturi si de a gasi intr-un singur loc toate produsele dorite. Magazinul estival tip cort are o suprafata de vanzare de 1350 de metri patrati, este situat pe str. Primaverii nr. 58, Sovata, si ofera clientilor o gama variata de produse de calitate, la preturi reduse. Raioanele magazinului includ: legume si fructe, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. De asemenea, noul magazin este prevazut cu un punct Grill, unde clientii pot lua rapid o masa gustoasa.

Parcarea cuprinde 92 locuri si 15 rastele pentru biciclete, iar programul de lucru al magazinului este de luni pana sambata intre orele 8:00 21:00 si duminică intre orele 8:00 18:00. Clientii vor fi asteptati cu oferte speciale si cu un sortiment larg si variat. De asemenea, Kaufland Romania acorda o atentie sporita prospetimii si de aceea asigura zilnic livrari de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri etc.