Produse pescaresti traditionale la VICTORITA

Pescaria Victorita Bucuresti a atesta ca produse traditionale: Scrumbia marinata , Zacusca cu peste, Salata de icre de crap, Salata de icre de stiuc.

 

Consumatorii de produse traditionale si pescaresti sunt invitati la PESCARIA VICTORITA in Piata Pipera (standul 23) unde ii asteapta o sortimentatie bogata de peste si fructe de mare, semipreparate si specialitati de peste si fructe de mare:

PESTE PROASPAT: crap romanesc, pastrav, chefal, ten, nisetru, somon, calcan, somn, caras, crap novac, biban de mare, dorada, etc.

PESTE OCEANIC: cod, merluciu, pastrav, ton alb, hamsie, dorada rosie, bacalao, somon, eglefino, rechin, fileuri de salau, cod, merluciu, crap, peste spada, ton rosu,

FRUCTE DE MARE: cocktail fructe de mare, creveti, scoici, calamar, caracatita, crab, homar, carne de scoici,

SEMIPREPARATE: salate de icre (naturale, fara conservanti), marinate (sprot, scrumbie, somon), afumate (pastrav, scrumbie, ton, batog de crap, sturion),

ICRE NEPREPARATE: de stiuca, crap,hering,

ICRE CAVIAR de sturion, icre de manciuria, icre de lumpfish,

SPECIALITATI: creveti-scoici-calamar-somon pane, muslitos, surimi, pui de balta.

Livrarea se poate face si la domiciliul clientului. Curatarea, portionarea, filetarea pestelui se face la comanda si gratuit.

Program de functionare este: Marti –Vineri 09.00-18.00; Sambata 09.00-16.00; Duminica 09.00-15.00;

 

Restaurantul Cherhana Victorita Pescarita, este situat pe Soseaua Andronache, Nr.17, Sector2, Bucuresti (telefon 0764400437/ 0764400402). Este un concept unic, unde regasim in acelasi loc: restaurantul pescaresc, cu retetele lui Don Mariano din toata lumea, dar cu gust si suflet romanesc; pescaria, cu peste si fructe de mare proaspete, dar si semipreparatele de peste dupa retetele Victorita Pescarita. Este o afacere de familie, bazata in primul rand pe respectul fata de oameni.

 

Detalii >>