Specialitatile traditionale de la „FACOS”, judetul Suceava

SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.

Preocuparea continua pentru calitate si reducerea riscurilor legate de siguranta alimentara a facut ca in decursul anilor sa se desfasoare un proces de modernizare si retehnologizare in mai multe etape. Incepand din 2004 a fost implementat si certificat sistemul de management integrat ISO 9001 si HACCP(ISO22000). In prezent sunt indeplinite toate conditiile sanitar-veterinare si de siguranta alimentara privind comertul intracomunitar, cu produse din carne (preparate si conserve) avand indicativul A13. Din punct de vedere al protectiei mediului se duce o politica « prietenoasa », eficienta si intr-o continua imbunatatire prin recuperarea si reciclarea deseurilor. Prin implementarea principiilor sistemului Der Grüne Punkt se atesta ca FACOS este o companie responsabila din punct de vedere social, intrucat s-a angajat ca ambalajele produselor sale, colectate de la populatie si sortate sa fie reciclate sau valorificate

Oferta firmei FACOS:

Preparate de carne: salamuri, carnati; sunca, specialitati si afumaturi;

Conserve de carne: pateuri, conserve in suc propriu, ciorbe;

Preparate de post: pateuri, parizer.

MAI MULT >>