Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cereala Tritordeuum este o combinatie intre graul dur (Triticum durum ) si orzul salbatic (Hordeum chilense), avand o buna rezistenta la schimbarile climatice si la boli.

Read More

Salamul „Lucanica di Picerno” are o culoare rosu-rubiniu, iar felia moale si compacta prezinta un gust intens si predominant de seminte de fenicul.

Read More

Avand carnea foarte gustoasa si gasindu-se in cantitati mari, scrumbia de Dunare are o importanta economica considerabila.

Read More

Lika este o regiune continentala din Croatia inconjurata de lanturi muntoase unde locuitorii au crescut dintotdeauna oi din rasa „licka pramenka” in mod traditional stravechi.

Read More

La marea expozitie agricola Agroport West Lviv 2018 , care a avut loc in Ucraina, a fost preparata cea mai mare cantitate de terci de cereale doar din produse ecologice certificate.

Read More

Denumirea „Cioccolato di Modica” desemneaza doar produsul obtinut prin prelucrarea pastei de cacao amara cu adaos de zahar, pe raza comunei siciliene Modica (provincia Ragusa).

Read More

Una dintre cele mai indragite mancaruri traditionale din Germania sunt covrigii bavarezi serviti alaturi de carnatii albi Weisswurst si bere la halba.

Read More

Schierker Feuerstein este un lichior traditional german amarui, pe baza de plante, cu un continut de alcool de 35%.

Read More

Prima recolta de pepeni verzi din Turcia a inceput in orasul Karata din Adana.

Read More

Soumaintrain” este o branza cu pasta moale si cu crusta spalata, pentru obtinerea careia fermentii lactici au un rol predominant si care este produsa doar din lapte integral de vaca.

Read More

Papansii de Brasov, se servesc cu smantana.

Read More

Medimursko meso z tiblice” IGP. Croatia, este un produs compus din untura si bucati de carne de porc afumate si tratate termic.

Read More

Agricultura ecologica este intr-o continua crestere in regiunea Tirol, din Austria.

Read More

Cidre Cotentin”/„Cotentin” este un cidru efervescent, nepasteurizat, necarbonatat, obtinut din suc de mere pentru cidru apartinand unor soiuri traditionale specifice.

Read More

Cultivarea lintei în zona Velay, Franta, este practicata incepand din secolul al XI-lea.

Read More

Coregonul este un peste lacustru dulcicol din familia salmonide care traieste in lacul irlandez Lough Neagh, ce are o intindere de 392 km.patrati si o adancime medie de 8,9 m, fiind cel mai intins lac din Insulele Britanice.

Read More

Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.

Read More

 

Denumirea „Czosnek galicyjski” se aplica bulbilor proaspeti de usturoi comun (Allium sativum L.), obtinuti prin cultivarea soiurilor „Harnassi „Arkus”, in regiunea Galitia, din Polonia.

Read More

O mancare deosebita din Bucovina este ciulamaua de ciuperci a la Putna.

Read More

Produsul „Brioche vendéenne” este o briosa impletita si rumenita deasupra, cu forma regulata, rotunda, ovala sau de baton.

Read More

Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.

Read More

 Pita Cetatii”, o paine traditionala in forma unei stele, este noul produs de promovare turistica lansat la sarbatorile Alba Fest.

Read More

Gina Discalicau din Baia Mare a participat, in perioada 6-11 martie 2018, la targul traditional din piata Avram Iancu, Cluj Napoca, cu prajituri de casa, cornulete si alte bunatati!

Read More

Polyface Farms din SUA, este un model local de crestere a animale pe pasune, care imita natura.

Read More

Cea de-a XI-a editie a Targului de Paste isi deschide portile in 17 martie.

Read More

Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici din Sebastia, praznuita pe data de 9 martie, a generat sarbatoare traditionala Mucenicii sau Macinicii.

Read More

Carnatii de Mangalita sunt un produs traditional specific regiunii Maramures datand de peste 150 de ani, obtinuti prin sacrificarea porcului de Craciun.

Read More

Naturland este o asociatie a agricultorilor care promoveaza agricultura ecologica din intreaga lume.

Read More

A fost atestat in registrul national al retetelor consacrate (RNRC), conform Ordinului nr. 394/2014, cu numarul 129/16.08.2017, produsul din carne ''cabanos''.

Read More

„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.

Read More

Cautare