Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.

Read More

Tiroler Speck” (IGP), Austria, este un produs artizanal din carne de porc conservata traditional, fabricat din pulpa dezosata, cotlet, burta, spata sau ceafa.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

Chartreuse este unul dintre cele mai vechi lichioruri din lume, produs de calugari incepand cu secolul XVII in Franta.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, are loc in perioada 1-3 februarie 2019, festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More

Yummy Tummy este un produs unic, in termenii de calitate si gust.

Read More

Maccheroncini di Campofilone” IGP, Italia, sunt paste fainoase uscate produse din oua si faina de grau comun sau gris.

Read More

Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.

Read More

Sztrapacska este un fel de mancare de origine slovaca, raspandita in Ungaria, al carui aluat seamana cu galustele, dar contine si cartofi.

Read More

Denumirea „Puruveden muikku” IGP, Finlanda, este utilizata pentru coregonul alb (Coregonus albula) prins in bazinul hidrografic al lacului Puruvesi.

Read More

Gailtaler Almkäse”, DOP, Austria, este o branza cu pasta tare, obtinuta din lapte crud de vaca si capra (10%).

Read More

Branza Frantuzeasca - Chabichou du Poitou provine din zona Poitou, situata in cea mai importanta regiune de crestere a caprelor din Franta.

Read More

Denumirea de „Stromberger Pflaume” DOP, Germania, se aplica doar fructelor de prun comun (Hauszwetschgenbaum) cultivate in regiune.

Read More

Retete traditionale toba de porc care se prapara de pomana porcului.

Read More

Racituri traditionale din judetul Arad.

Read More

Macul „Waldviertler Graumohn” DOP, Austria, este un ingredient traditional utilizat frecvent in bucataria regionala.

Read More

Strugurii de tip „Vlaams-Brabantse tafeldruif” DOP, Belgia se cultiva in sere incalzite.

Read More

Kolokasi Sotiras, IGP, Cipru, este o planta ce apartine familiei Araceae, genului Colocasia. specia Colocasia esculenta, cultivata pentru bulbo-tuberculi in multe parti ale lumii.

Read More

Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.

Read More

Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.

Read More

Inca din secolul al XVI-lea, orasul Gragnano, Italia este cunoscut pentru productia de paste fainoase din grau dur.

Read More

Targul de Craciun Bucuresti, cel mai mare targ de Craciun din Romania, este deschis intre 1 – 27 Decembrie 2018, in Piata Constitutiei.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut din 3 decembrie 2018, cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

Cappellacci di zucca ferraresi” IGP, Italia, sunt paste fainoase proaspete umplute.

Read More

Reteta traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

Street FOOD Festival Christmas Goodies aduce la Cluj-Napoca, peste 12 restaurante pe roti cu preparate dintre cele mai gustoase.

Read More

In Muntenia se fac „puricei” traditionali cu branza dar si cu jumari.

Read More

Langosi pe vatra cu slanina, ceapa si carnati se fac in satul Turnu, apartinator orasului Pecica din judetul Arad.

Read More

Cautare