Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.

Read More

Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.

Read More

Inca din secolul al XVI-lea, orasul Gragnano, Italia este cunoscut pentru productia de paste fainoase din grau dur.

Read More

Targul de Craciun Bucuresti, cel mai mare targ de Craciun din Romania, este deschis intre 1 – 27 Decembrie 2018, in Piata Constitutiei.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut din 3 decembrie 2018, cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

Cappellacci di zucca ferraresi” IGP, Italia, sunt paste fainoase proaspete umplute.

Read More

Reteta traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

Street FOOD Festival Christmas Goodies aduce la Cluj-Napoca, peste 12 restaurante pe roti cu preparate dintre cele mai gustoase.

Read More

In Muntenia se fac „puricei” traditionali cu branza dar si cu jumari.

Read More

Langosi pe vatra cu slanina, ceapa si carnati se fac in satul Turnu, apartinator orasului Pecica din judetul Arad.

Read More

Cu ocazia taierii porcului se prepara ciorba de varza murata.

Read More

Schwabische Spatzle” IGP, Germania, cunoscute si sub denumirea de „Schwabische Knöpfle”, sunt paste fainoase cu o forma neregulata si suprafata rugoasa.

Read More

Productia de dulciuri este raspandita in toate regiunile Frantei, avand o traditie indelungata.

Read More

Bulgarsko rozovo maslo”, IGP, Bulgaria, este un ulei esential obtinut prin distilare cu vapori din flori de trandafir de Damasc (Rosa damascena Mill).

Read More

Longkou Fen Si” IGP, China, este un produs filiform din amidon uscat, obtinut din boabe verzi de fasole sau mazare.

Read More

Sarmalele, caracteristicele gastronomiei traditionale din Oroshazi, se prepara cu ocazia taierii porcului de Craciun.

Read More

Mancare traditionala ungureasca care se preara de taierea porcului.

Read More

Vineri 16 noiembrie 2018, Piata Mare din Sibiul a fost luminata de mii de beculete.

Read More

Bergamotul din regiunea Calabria, Italia, produce une ulei esential caracterizat prin culoarea verde si miros proaspat si placut.

Read More

Produs traditional originar, 100% natural din Judetul Sibiu.

Read More

Bunatati de la Bunica este o marca apreciata si cunoscuta, care aduce produse de calitate exceptionala si garantia gustului bun de la bunica.

Read More

Judetul Botosani se poate lauda cu cozonacii domnesti, alivencile si placintele poale în brau.

Read More

Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.

Read More

Vel Pitar se gaseste in top 10 a celor mai valoroase portofolii de branduri romanesti.

Read More

Gache vendeenne” este un produs de patiserie (viennoiserie) de forma ovala oferit consumatorului in stare proaspata.

Read More

Midia „Cozza di Scardovari”, apartinand speciei Mytilus galloprovincialis, este o molusca bivalva cu forma alungita si cu o cochilie de culoare negru-violaceu.

Read More

Piftie de pui, reteta traditionala din judetul Timis.

Read More

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiințe Agricole si Medicina Veterinara din Iasi, organizeaza concursul ,,Identificaresi atestarea de produse traditionale”.

Read More

In Pirineii Catalani, Spania, se obtine o foarte buna carne de vitel din rasele rustice Bruna de los Pirineos, Aubrac sau Gasconne.

Read More

Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.

Read More

Cautare