COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI

25.04.2017. Carrefour a lansat COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.

La COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, fiecare face ce stie mai bine: producatorii de legume din sat cultiva cele mai bune rosii, salate, vinete sau ardei, asa cum fac de multe generatii, iar cei de la Carrefour, se ocupa de colectarea, depozitatea, transportul si desfacerea lor in magazinele din toata tara. La doar 30 km de Bucuresti, sunt cultivate, pe 60 de hectare de teren, dintre care 15 acoperite de solarii, 5.000 de tone de legume pe an – rosii, salata, ardei, dovlecei, fasole, vinete, varza, telina, ceapa, usturoi, verdeata. Oamenii din Varasti s-au specializat, de generatii, in cresterea legumelor. Conditiile prielnice si priceperea oamenilor au dus, in timp, la crearea unui important bazin legumicol, Vidra, recunoscut pentru calitatea produselor sale.

COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI este o platforma logistica care asigura colectarea, depozitarea, transportul si vanzarea legumelor realizate de producatorii locali parteneri ai Carrefour din satul Varasti. Sa construit in Varasti un depozit de 300 mp in care producatorii locali membri ai cooperativei isi aduc legumele. De acolo, se transporta legumele catre depozitul central, iar apoi, in magazinele din reteaua Carrefour din toata tara. Toate legumele sunt cultivate pe terenuri curate, cu ingrasaminte naturale. Plantele cresc in pamant, nu in substrat, din rasaduri sanatoase, plantate si alese cu grija chiar de producatori. Roadele sunt culese doar cand ating marimea potrivita si sunt pe deplin colorate si coapte.

 

 


Cautare