Asociatii si fundatii

COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI

25.04.2017. Carrefour a lansat COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.

Schimbul de tineri 'Made in, made by' la Cristuru Secuiesc

Asociatia Agricultorilor din zona Cristuru Secuiesc organizeaza schimbul de tineri 'Made in, made by' la Cristuru Secuiesc, judetul Harghita, intre 18 si 25 octombrie 2015.

Disparitia agriculturii taranesti, o pierdere dureroasa pentru Romania

29.03.2017. Gospodaria taraneasca trebuie privita ca un organism viu, integrat in mediul natural dupa legi rationale.

Grupurile de Actiune Locala din judetul Arad la AGROMALIM

Grupurile de Actiune Locala din judetul Arad au standul lor impunator si isi spun povestea de succes la targul la care prezenta lor a devenit obligatorie.

Legumele cooperativei ''Lunca Somesului Mic'', cerute pe piata Clujului

Cooperativa Agricola de legume „Lunca Someslui Mic” a fost infiintata in anul 2013 pe teritoriul comunelor Apahida si Jucu, din judetul Cluj.

Tabara Regala de la Sinaia, in perioada 5 - 11 iulie 2015

Asociatia Circensium Historiae, alaturi de alte asociatii, organizeaza Tabara Regala pentru Copii editia I / 2015, care se va desfasura la Sinaia, in zona Castelului Peles.

Asociatia ECO MIORITA vinde miei ecologii prin licitatie

Asociatia ECO MIORITA a fost infiintata in comuna Vurpar, Judetul Sibiu, comuna cu specific in cresterea oilor si a vacilor.

Alege produse organice care schimba vietile micilor fermieri

Multi comercianti din Marea Britanie sprijina campania Fairtrade 2015, intitulata "alege produse care schimba vieti" ce are loc intre 23.02 -8.03. 2015.

Consortiile agrare cooperatiste din Italia

Scopul initial al consortiilor agrare cooperatiste a fost cumpararea in comun pe contul cooperativelor asociate a marfurilor, materiilor prime si mijloacelor de productie care sa fie introdu-se direct in procesul de productie.

Gospodaria taraneasca romaneasca poate salva intreaga Europa

Calin Georgescu: Astazi, pentru Romania renasterea agriculturii traditionale ar fi mana cereasca.