CocoNut

Apa de nuca de cocos este de fapt sucul din interiorul nucilor de cocos tinere, care nu are grasimi si colesterol, are putine calorii si e foarte hidratanta, ceea ce o face ideala pentru o dieta.

Numita de specialistii in marketing “bautura naturala a sportivilor” si “potentatorul de viata”, nu este de mirare de ce vedete americane au trecut in ultimul timp la sucul de cocos. Acesta apa este una dintre bauturile racoritoare naturale des consumata in intreaga lume datorita proprietatilor sale nutritive. Lichidul este limpede, dulce si steril si este compus din substante chimice unice, cum ar fi zaharuri, vitamine, minerale, electroliti, enzime, aminoacizi, citokine si fito-hormoni.

La Summit Fresh PMA, firma canadiano – mexicana Cocanmex a introdus un nou produs, respectiv o nuca de cocos pregatitata special pentru a se bea apa, avand o cheie speciala si o gaura perforata. Dupa ce se bea apa cu ajutorul cheie se deschide nuca de cocos si se poate manca si pulma de cocos. Produsul este comercializat sub marca "CocoNut". Nucile de cocos, din soiul nucifera Guerrero, sunt caracterizate prin dimensiunile lor compacte si cantitati mari de apa proaspata. Spre deosebire de apa de nuca de cocos vanduta in supermarket-uri, care este pasteurizat, acest produs este 100% natural si isi mentine toate calitatile de nuci de cocos proaspete, care sunt o sursa naturală de energie. Produsul are un termen de valabilitate de 30 de zile si poate fi usor stocat in frigider. Acest produs are un mare potential, de exemplu, pentru baruri si hoteluri.

 


Cautare