Alimentatie sanatoasa

Principalele calitati ale sanzienelor

22.06.2017. Sanzienele galbene (galium verum), fac parte din flora spontana si sunt raspandite in Europa si Asia.

Revigorare cu papadie

25.02.2017. Spre bucuria noastra, a tuturor, papadia transforma livezile in fiecare primavara in adevarate covoare de un galben placut.

Apa de sanziene

6.06.2017. Spalari cu sanziene pentru un ten imbatranit.

Sandvis cu unt de arahide

20.02.2017. Partea cea mai putin daunatoare a unui meniu clasic este untul de arahide.

Mangoldul

4.05.2017. Mangoldul este cunoscut si ca sfecla pentru frunze sau sfecla elvetiana.

Ceaiul de post

13.02.2017. Este foare indicat a se posti doua zile pe saptamana.

Beneficiile consumului de linte

30.03.2017. Lintea, una dintre cele mai vechi legume, este bogata in minerale si proteine.

Clatite dietetice din fulgi de ovas

31.01.2017. Clatitele din fulgi de ovas fac parte dintr-un program de slabire pe termen lung, introducand treptat in alimentatie fulgii de ovaz.

Rozmarinul, secretul unei vieti lungi

24.03.2017. Rozmarinul este secretul vietii lungi din satul Acciaroli, Italia.

Cand sa mancam?

19.01.2017. Programul corect al meselor:

Cerere deosebita pentru alimentele vegane in 2017

23.03.2017. Alimentele vegane si vegetariene sunt cele mai cautate produse la nivel mondial.

Oprirea sangerarilor nazale cu ceaiul de traista ciobanului

Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris) creste in gradini si la marginea lanurilor de grau.