Alimentatie sanatoasa

15.01.2018. In viata de zi cu zi suntem expusi mirosurilor placute si neplacute.

11.12.2017. Bucataria sanatoasa va propune o reteta de drob cu nuci:

11.01.2018. Sugar Apple (marul de zahar), este un arbore nativ din America Centrala, avand fructul plin de seminte cu un gust intre ananas si banana.

06.12.2017. Nivelul pH-ului sanguin trebuie sa aiba valori intre 7,35-7,45 – usor alcalin, iar cel mai bun mod de a mentine acest nivel constant este printr-o alimentatie alcalina.

9.01.2018. Cancerul de col uterin este o tumora maligna cu o frecventa destul de ridicata in randul femeilor, indiferent de varsta.

01.12.2017. Prunele depasesc continutul de antioxidanti al fructelor de padure, despre care se credea pana acum ca sunt cele mai bogate in vitamine si minerale, de aceea este bine sa consumati iarna prune uscate, care pastreaza proprietatile celor crude.

2.01.2018. Coaja cu textura de piele de sarpe, te atrage de la inceput, iar cand indepartezi pielea rosie si spinoasa, gasesti un fruct suculent, la fel de dulce ca mierea si acru ca ananasul.

10.11.2017. Condimentele se pastreaza foarte bine in sticle curate, cu otet si ulei.

29.12.2017. Acum nu mai beau sampanie ci ma tratez cu un medicament intradevar miraculos.

4.11.2017. Morinda citrifolia, cunoscuta sub numele de noni este un arbore din familia cafelei, Rubiaceae.

22.12.2017. Efectele ceaiului din boabe de piper sunt aproape imediate: gatul se descongestioneaza, narile se desfunda, o fierbinteala placuta se raspandeste in intreg corpul. Raceala trece instantaneu.

25.10.2017. Prin consumul de fructe si legume stropite cu pesticide, in organismul nostru patrund substante care produc alergii, eczeme, tulburari digestive si chiar cancer. Pentru a ne proteja de acestea trebuie sa consumam alimente certificate ecologic.