Legume bio de la Nasul Rosu

Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.

Cutia contine legumele de sezon care cresc in ferma vegetala si se livreaza pe baza de abonament. O familie de doi corporatisti si doi mici navetisti la București s-a hotarat sa cultive legume ecologice. Mica ferma urmeaza sa primeasca certificarea ecologica in 2019. Cultiva tot felul de legume si verdeturi, toate de soi. Nu folosesc hibrizi pentru ca au cautat ca legumele sa aiba gustul bun din copilarie. La tomate exista peste 40 de soiuri pentru plantat.

Mica ferma vegetala are suprafata de un hectar si cultiva legume in spatii protejate si aer liber, iar in padurea tanara de salcam tine 8 stupi de albine. In ferma nu se folosesc substante chimice de sinteza. Se fertilizeaza cu gunoi de grajd si se uda cu apa din putul sapata la al doilea strat freatic. Ferma detine un magazin online cu produse ecologice proaspete romanesti si aduse din strainatate. De asemenea, livreaza legume proaspete in magazinul propriu si la mai multe restaurante din Bucuresti.

Oferta >>

 


Cautare