Sucurile eco Profructta

Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.

Pe langa sucul din mere, din pere, cirese, visine, coacaze, mixul “multe fructe”, toate presate la rece, Profructta ofera si sucul din zmeura, sucul din afine, sucul din mure si mixul din zmeura, afine, mure si catina. Produsele sunt disponibile in magazinele partenere firmei, la volumul de 0,25 litri/sticla. Sortimentele din fructe de padure sunt destinate (in afara magazinelor) farmaciilor si plafarelor. si se mai gasesc in shop-ul Profructta >>

Reteta mixului din fructe de padure a fost creata cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Stiinte Biologice Bucuresti, pentru a combina procentul din fiecare fruct, in asa masura incat rezultatul sa fie benefic pentru organism, sa contina vitamine multe si calorii putine. Fructele de padure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic in padurile salbatice din zona Campulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate. Sucurile Profructta sunt 100% ecologice, fara adaos de apa, zahar sau alti indulcitori, si obtinute prin presare la rece.

 

 


Cautare