Kaufland, 50 de ani de la deschiderea primului magazin

Kaufland aniverseaza 50 de ani de la deschiderea primului sau magazin din Europa printr-o ampla campanie de reduceri, oferte speciale și premii inedite.

Pe parcursul campaniei sunt puse in joc premii saptamanale, 50 de excursii culinare in Romania, dar si 5 premii mari, constand in cate o excursie culinara in Europa. Totodata, la cumparaturi de minimum 3 ori pe saptamana cu orice card Visa, Kaufland impreuna cu Visa, ofera clientilor sansa de a se bucura de excursii si multe alte surprize. Premiul cel mare poate aduce unui client Kaufland o excursie pe an timp de 7 ani, pe 7 continente. Premiile secundare constau intr-o excursie pe an timp de 3 ani, sau intr-unul dintre cele 12 pachete compuse dintr-un smartphone si 2 bilete la Untold sau Neversea.

Kaufland a fost infiintat acum 50 de ani, in anul 1968, de la o mica afacere de familie cu 70 de angajati, ajungand astazi la o retea internationala de succes. Primul magazin s-a deschis in orasul german Backnang. Compania pune accent pe prospetime si calitate la cele mai inalte standarde, varietate, portofoliu extins de produse locale si preturi competitive. Magazinele Kaufland ofera clientilor o noua configuratie, pentru un traseu al cumparaturilor mai rapid si mai usor, prin elemente unice de design si organizare.

In prezent, Kaufland are peste 1.270 de magazine, aproximativ 148.000 de angajati in sapte tari europene si o cifra de afaceri de circa 21,6 miliarde de euro pe an.

 

 


Cautare