Restaurantul "BIObucovina" - O NOUA FRANCIZA


Restaurantul BIObucovina este o franciza noua, in plina expansiune care are la baza: restaurant, cozonaci bio, placintarie, cofetarie, simigerie.

 

Conceptul restaurantului BIObucovina este inovator: este primul in Romania care a combinat retetele autentice din Bucovina cu ingrediente BIO cu certificat ecologic, iar servirea se face rapid.

Fie ca intentionati sa deschideti un BIOrestaurant de mari proportii cu patiserie inclusa, fie intentionati sa deschideti o placintarie, simigerie sau cofetarie de dimensiuni reduse, Restaurantul BIObucovina vine in intampinarea dvs. cu multiple solutii potrivite pentru afacerea dvs. si pentru spatiul de care dispuneti.

BIObucovina utilizeaza ingrediente BIO cu certificare ecologica in combinatie cu ingrediente naturale, de la tara. Specificul retetelor este bucovinean, de traditie romaneasca, toate prajiturile sunt "de casa" iar in cozonaci si placinte se foloseste lapte ecologic, oua BIO, smantana, unt precum si alte ingrediente naturale, din Bucovina.

 

 


Cautare