Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.

Read More

Gailtaler Speck este un produs din carne de porc conservata traditional din Valea Gail, Austria.

Read More

Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.

Read More

8.01.2018. Istoria branzeturilor Alma este istoria fermierilor si producatorilor de lactate din Bregenzerwald, Austria.

Read More

Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.

Read More

Laptele de fan „Heumilch” STG, Austria, reprezinta cea mai naturala forma de productie a laptelui.

Read More

La Viena, de Craciun, sunt deschise mai multe targuri de iarna, dar cea mai cunoscuta dintre toate este cea aflata in fata primariei orasului, Rathausplatz.

Read More

Un Dirndl este un tip de rochie purtata de femeile din Austria si Bavaria, la sarbatorile si festivaluri traditionale precum Oktoberfest din Munchen.

Read More

Valsul vienez este cel mai vechi dans de sala dintre dansurile actuale.

Read More

Denumirea „Pöllauer Hirschbirne” DOP, Austria, se aplica numai perelor pentru cidru neprelucrate din soiul „Hirschbirne” (soi regional vechi), precum si perelor uscate si sucului de fructe nefermentat, obtinute din aceste fructe.

Read More

Descoperiti provincia Tirol in timpul vacantei dumneavoastra de Ziua Inaltarii Domnului in Austria.

Read More

Cautare